top of page

Betoverende vrijgezellenervaring: bloemenpracht in een prachtig atelier


Welkom bij de ultieme vrijgezellenervaring die je nooit zult vergeten! Stap binnen in ons betoverende atelier, waar bloemenpracht en creativiteit samenkomen voor een onvergetelijke vrijgezellen workshop. Ontsnap aan de alledaagse drukte en dompel jezelf onder in de wereld van bloemen en vriendschap.Een Betoverende Setting: Het atelier, vormt het perfecte decor voor een dag vol creativiteit en plezier. De inspirerende ambiance is ontworpen om jullie vrijgezellenfeest te transformeren in een onvergetelijke belevenis. Denk aan veel hout en boho vibes, natuurlijk licht en een overvloed aan bloemen die de ruimte vullen.


De Bloemenworkshop: Onder begeleiding van florist Stephanie, duiken jullie in de kunst van het maken van prachtige flowerhoops met een breed scala aan gedroogde bloemen. Of je al ervaring hebt of niet, onze workshop is geschikt voor alle niveaus. Ontdek nieuwe vaardigheden, lach en creëer de mooiste flowerhoop.
Optionele Extra's: Om jullie dag nog specialer te maken, bieden we optionele extra's aan. Begin de dag met een heerlijke brunch, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Of trakteer jezelf op ontspanning na de workshop met een plons in de hottub. Het zijn de details die jullie vrijgezellenfeest transformeren tot een luxueuze en onvergetelijke ervaring.


Plannen: Reserveer je plek in deze betoverende workshop door contact op te nemen via onze website of bel ons op 0486 60 36 18. Geef je voorkeursdatum aan, en wij zorgen voor de rest.


Een Dag om te Koesteren: Laat even alles achter je en omarm de bloemenpracht in ons prachtige atelier. Kom samen, creëer, lach en deel momenten die voor altijd in jullie herinneringen zullen blijven. Maak van je vrijgezellenfeest een betoverende dag vol bloemen en vriendschap!

17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page