top of page
stephanie8585

De ceremonieboog

De backdrop op huwelijksfeesten is momenteel heel populair. Nu denk je waarschijnlijk Back WHAT? Wel de backdrop is eigenlijk een decoratiestuk zoals een ceremonieboog dat in de achtergrond staat op een feest of ceremonie. Het is de decoratieve eyecatcher van het huwelijksfeest.



De meeste koppels kiezen meer en meer voor een mooie ceremonie op een unieke locatie in plaats van de klassieke mis in een kerk. De ceremonieboog vormt dan het altaar voor hun JA-woord. Oorspronkelijk waren backdrops meestal vierkant, maar koppels kiezen nu ook vaak voor een backdrop in de vorm van een cirkel, zeshoek of driehoek. Je hebt ze eigenlijk in alle vormen en maten.



Om een wauw-effect te creëren wordt de ceremonieboog versiert. Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden zoals met veel groen en verse bloemen of met een mooie beige tule doek. Hou je meer van de boho look, kies dan voor gedroogde bloemen en een macramé gordijn aan je ceremonieboog. PS: Vanaf einde maart kan je Bohemien items bij Cosyflowers huren - check dan onze rentals pagina.


Heb jij huwelijksplannen en ben je op zoek naar een mooie ceremonieboog? Neem een kijkje op de Rentals pagina de foto's of maak een afspraak om jullie ideeën te bespreken.


Groetjes

Stephanie



Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page