top of page

Waarmee hou ik rekening als ik de bloemen voor mijn trouwfeest bestel


Wanneer je de bloemen voor je trouwfeest bestelt, zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

  1. Stijl en thema: Bedenk welke stijl en thema je voor je bruiloft wilt. De bloemen moeten passen bij de algehele esthetiek van je bruiloft, of het nu gaat om romantisch, vintage, modern, boho, of een ander thema.

  2. Seizoen en beschikbaarheid: Houd rekening met het seizoen van je bruiloft en de beschikbaarheid van bepaalde bloemen. Kies bloemen die in het seizoen zijn, omdat ze verser en vaak betaalbaarder zijn.

  3. Kleurpalet: Bepaal het kleurenpalet van je bruiloft en kies bloemen die hiermee harmoniëren. Denk na over de kleuren van de jurken van de bruidsmeisjes, de decoraties en andere elementen van je bruiloft.

  4. Budget: Stel een budget op voor de bloemen en bespreek dit met je bloemist. Wees realistisch over wat je wilt besteden en vraag om advies over hoe je het meeste uit je budget kunt halen.

  5. Boeket en corsages: Beslis welke bloemen je wilt voor je bruidsboeket, de boeketten van de bruidsmeisjes, corsages voor de bruidegom, vrienden en familieleden, en eventuele andere bloemstukken die je nodig hebt.

  6. Locatie: Neem de locatie van je bruiloft in overweging bij het kiezen van bloemen. Denk na over hoe de bloemen zullen passen bij de ceremonie- en receptielocaties, inclusief de grootte van de ruimte en de sfeer.

  7. Bloemist: Kies een ervaren bloemist met een goede reputatie. Vraag om referenties en bekijk hun portfolio om een idee te krijgen van hun stijl en kwaliteit van werk.

  8. Flexibiliteit: Wees flexibel en open voor suggesties van je bloemist. Soms zijn bepaalde bloemen niet beschikbaar of passen ze niet goed bij je thema. Vertrouw op het advies van professionals om alternatieven te vinden die even mooi zijn.

Met deze 8 puntjes kunnen jullie al even aan de slag om te kijken wat jullie juist wensen. Geraak je er toch nog niet helemaal uit, dan helpen we je graag mee op weg met een thema, bloemenkeuze, ... Schakel gerust onze hulp in of maak vrijblijvend een afspraak om wat zaken te bespreken!


Groetjes

Stephanie


fotograaf: Stephaniedebecker18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page